Aanmelden voor supervisie GZ / KP

Kosten: 

Voor individuele supervisie geldt een tarief van € 105,- per supervisiesessie van 45 minuten.

Voor supervisie met twee personen tegelijkertijd geldt een tarief van € 60,- per persoon per supervisiesessie van 45 minuten.

Afspraken dienen 48 uur van tevoren afgezegd worden. Bij afzeggen tussen 48 en 24 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Wanneer binnen 24 uur wordt afgezegd wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

De supervisant ontvangt zelf de factuur van de supervisie. Als de werkgever van de supervisant de supervisie betaalt blijft de supervisant verantwoordelijk voor de betaling. Hiervan wordt afgeweken als daar uitdrukkelijk schriftelijk afspraken over zijn gemaakt.

privacy

De privacy van cliënten en supervisanten is erg belangrijk voor me. Ik heb een beroepsgeheim en wat iemand in vertrouwen aan me vertelt zal niet bij derden terecht komen zonder toestemming. In de privacy policy kun je hier meer over lezen.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.